Kocaeli’de şiddetli yağış

Kocaeli’de, güneş öğle saatlerinden itibaren yerini bulutlu havaya bıraktı. Saat 14:50 sularında ise hava karardı. Gök gürledi. Ardından ise sağanak yağmur ile karışık dolu yağmaya başladı.

Abbas ÇAKAR - Kocaeli’de sabah saatlerinden yüzünü gösteren güneş, öğle saatlerinde yerini bulutlara bıraktı. Saat 14:50 sularında ise hava bir anda tamamen karardı. Ardından peşpeşe gök gürlemeleri eşliğinde sağanak yağmur ile dolu yağışı başladı. Yaklaşık 5 dakika devam eden dolu yağışı esnasında yol üzerinde durup aracının üzerini halı veya karton parçaları ile örterek doludan korumaya çalışan sürücüler oldu.Sağanak yağış, şiddetini kaybetse de etkili olarak devam ediyor

16 Eyl 2018 - 14:33 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.