‘Kitapçı Şeref’ yeni yerinde

İlimizde ‘Kitapçı Şeref’ olarak bilinen Şeref Ergül’ü tanımayan yoktur. Kitapçı denildiğinde akla ilk gelen isimdir. Bağçeşme’deki evinin üst katını...

İlimizde ‘Kitapçı Şeref’ olarak bilinen Şeref Ergül’ü tanımayan yoktur.

Kitapçı denildiğinde akla ilk gelen isimdir.

Bağçeşme’deki evinin üst katını komple kitap, gazete, dergi ve plaklara ayırmış durumda.

www.kitapkeyfim.com.tr adresinden yani Türkiye’nin en büyük sahaf sitesinden satış yaptığı kitaplığında 40 bin adet kitap, 3 bin plak, bin gazete ve 30 bin adet pulu var.

Esas hedefi ise doğası, manzarası ve tarihi dokunun bulunduğu bir yerde kitap oteli açmak.

Toplumun en büyük probleminin okumamak olduğunu belirten 20 yıllık kitapçı Şeref Ergül, bir süreliğine Belsa Plaza’nın giriş katında hizmete devam etmişti.

Ergül artık yeni ve geniş mekanında kitap dostlarını ağırlıyor.

İzmit Alemdar Caddesi üzerinde bulunan ve yine Belsa Plaza ile komşu olan Soydan İş Merkezi’nin zemin katında kitap tutkunlarıyla buluşmaya devam ediyor.

Her yaş grubuna hitap eden binlerce çeşit kitabın satışını yapan Ergül, herkes kitap okusun diye birçok kitabı 3 tanesi 10 liradan veriyor.

Sizler de Ergül’ün dükkanına uğrayabilir, internet sitesinden kitap sipariş edebilirsiniz…

30 Eyl 2018 - 17:28 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.