Tryp By Wyndham ralliye hazırlanıyor

KOCAELİ Otomobil Sporları Kulübü (KOSDER) tarafından düzenlenen Ford Otosan 36. Kocaeli Rallisi için geri sayım başladı. Türkiye Ralli Şampiyonası’nın...

KOCAELİ Otomobil Sporları Kulübü (KOSDER) tarafından düzenlenen Ford Otosan 36. Kocaeli Rallisi için geri sayım başladı. Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 7. ayak yarışı, Ford Otosan’ın ana sponsorluğunda 17-18 Kasım tarihlerinde ilimizde gerçekleştirilecek.

Konaklama ve ralli merkezi olarak bu yıl Lastik-İş Sendikası Genel Merkezi tarafından Başiskele sahilinde yaptırılan Tryp By Wyndham Otel seçildi. Ralli yarışlarına katılacak sporcular bu otelde konaklayacak, aynı zamanda yarışları izlemek isteyenler için otelde dev ekranlar kurulacak.

28 Eki 2018 - 18:35 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.