Yürüyüş Yolu çürüyor

İzmit Şehir Merkezinin en işlek ve hareketli caddelerinden bir tanesi olan Şahabettin Bilgisu Caddesi ve Yürüyüş Yolu üzerinde ki bozukluklar kente yakışmıyor.

Arif BULUT - Milyonlarca lira karşılığında yapılan dev projeler ve hayata geçirilmeyi bekleyen yine milyonluk vaatler arasında İzmit Şehir Merkezinin içler acısı durumu görmezden geliniyor. Tramvay Yolu projesi kapsamında yenilenen ve arnavut taşları ile döşenen Şahabettin Bilgisu Caddesi üzerindeki çökmeler ve bozukluklar vatandaşları rahatsız ediyor. Şehir Merkezinin en işlek mevkilerinden bir tanesi olan Yürüyüş Yolunda ise durum daha da vahim. Çamur ve su birikintileri ile dolu olan Yürüyüş Yolu kent merkezine yakışmayan bir görüntü içerisinde.

YAPILALI 1 YIL OLMADI

Tramvay Yolu için yapılan ve görsel anlamda kente estetik bir görünüm sağlaması amacıyla yapılan Arnavut kaldırımların daha 1 yıl olmadan çökmeler ve bozulmalara oluşmaya başladı. Zemini dayanıklı olmayan taşlar ya çöküyor yada bozularak yayalar için zor bir duruma geliyor. Kent Merkezinde yaşanan bu görsel kirlilik uzun süredir hiç kimse tarafından umursanmıyor.

YÜRÜYÜŞ YOLU ÇÜRÜYOR

İzmit Şehir Merkezinin en işlek mevkisi durumunda olan Yürüyüş Yolu ise her geçen gün çürümeye devam ediyor. Yol üzerinde ki bozukluklar ve su birikintileri, İzmit denilince ilk akla gelen yerlerin başında olan Yürüyüş Yoluna yakışmıyor. Yıllar içerisinde yol kenarlarında ki yeşilliklerin yerini ise günümüzde çamur almış durumda. Yürüyüş Yoluna çıkmak isteyenleri ise yağmurlu havalarda büyük yol kenarına biriken su birikintileri karşılıyor.

01 Kas 2018 - 13:36 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

01

seko - Sen gel birde Yenidoğan (Çetin EMEÇ )üst geçitini gör!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Kasım 13:36