Mutluluklarına ortak oluyor

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepelilerin ve dostlarının mutluluklarına ortak olmayı bu haftada ihmal etmedi. Başkan Üzülmez, genç çiftleri tebrik ederek hediyelerini verdi.

KARTEPE Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Fatih Sultan Mahallesi sakinlerinden Şehit kardeşi Abdulvehap Aydın ile Asiye Oğur'un Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen düğün cemiyetine Kartepe Kaymakamı Tuncay Dursun ile birlikte katıldı. Genç çifti tebrik eden Başkan Üzülmez, ömür boyu mutluluklar dileyerek hediyesini verdi. Kartepe Balaban Mahallesi sakinlerinden merhum Vasfi Karakadılar'ın oğlu Ufuk Karakadılar ile Nimet Topal'ın Suadiye Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün cemiyetine Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de katıldı.

ŞABAN İLE AYŞEGÜL DÜNYA EVİNE GİRDİ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İstasyon Mahallesi esnaflarından Şaban Öztürk ile Ayşegül Ata'nın Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen düğün cemiyetine katıldı. Kartepe Uzunçiftlik Mahallesi sakinlerinden Bayram Keskin'in kızı Burcu Keskin ile Bilal Koca'nın düğün cemiyetine Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de katıldı. Geç çifte mutluluklar dileyen Başkan Üzülmez hediyesini verdi.

GÖKHAN İLE ŞEHRİNAZ MUTLULUĞA “EVET” DEDİ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Sarımeşe Mahallesi sakinlerinden Ahmet Er'in oğlu Gökhan Er ile Şehrinaz Özen'in düğün cemiyetine katıldı. Genç çifti tebrik eden Başkan Üzülmez hediyesini verdi. Karatepe Mahalle Muhtarı Kerim Kaygın'ın oğlu Sinan Kaygın ile Arzu Dağ'ın Hasan Yılmaz Kültür Merkezi’nde düzenlenen düğün cemiyetine Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de katıldı. Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Üzülmez hediyesini verdi.

MESUT İLE FEYZA NİŞANLANDI

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personellerinden Tamer Tunç’un kardeşi Uzuntarla Mahallesi sakinlerinden Gürkan Tunç ile Nihan Özbağ çiftinin nikahlarını kıydı. Genç çifte mutluluklar dileyen Başkan Üzülmez, hediyesini verdi. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, eski milli futbolcu İbrahim Üzülmez ile birlikte yeğeni Mesut Yılmaz ile Feyza Şahin çiftinin Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen nişan törenlerinde yüzükleri taktı. Allah tamamına erdirsin dileğinde bulunan Başkan Üzülmez, hediyesini verdi.

07 Kas 2018 - 12:26 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.