Civelek: Keşke Büyükşehir için de temayül olsaydı

İlçe belediye aday adayları temayülünde konuşan AK Parti İl eski Başkanı Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mahmut Civelek, “Keşke Büyükşehir için de temayül olsaydı” dedi.

Arif BULUT -31 Mart Yerel Seçimleri öncesi AK Parti’de İlçe Belediye Başkan aday adayları için gerçekleştirilen temayül yoklamasında konuşan AK Parti İl eski Başkanı Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mahmut Civelek “Keşke Büyükşehir için de temayül olsaydı. Teşkilatlarımızı da bu konuda hiç olmazsa genel merkezimiz görseydi. Ama mutlaka genel merkezimizin bir düşüncesi vardır ki bu yapılmadı. Burada aday adaylığı için mücadele eden tüm ilçelerdeki kardeşlerimize, hanımefendilere Allah’tan kolaylıklar diliyorum” dedi.

BU İŞ KESİNLEŞMİŞ OLMAZ

“ Büyükşehir için değişik spekülasyonlar var” diyen Civelek “ Belirlenmiş, o olmuş bu olmuş şeklinde. Ben yıllardır siyasetçi olarak şunu biliyorum. Cumhurbaşkanımız, Başkanımız, Reisimiz son anda kimin olacağını söylemeden bu iş kesinleşmiş olmaz. Dolayısıyla ben de mücadeleme devam ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ben burada güzel işler yapabileceğimi düşünüyorum. Aslında yola önce İzmit diye çıkmıştım, Büyükşehir aday adayı olmak daha uygun diye düşündüm” ifadelerini kullandı.

18 Kas 2018 - 15:59 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.