İzmit Belediyesi’nden özel eğitim sınıfı

İzmit Belediyesi tarafından Öğretmenler Günü dolayısıyla okullarda bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Doğan da etkinliklere katıldı

İzmit Belediyesi tarafından Öğretmenler Günü dolayısıyla okullarda bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikler kapsamında İzmit Belediyesi tarafından Atatürk Ortaokulu’nda yaptırılan özel sınıfın açılışı yapıldı, öğretmenlerin günleri kutlandı. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tarafından açılışı gerçekleştirilen özel sınıfta 10 öğrenci eğitim görüyor. Okul Aile Birliği tarafından hazırlanan ikramların yer aldığı etkinlikte öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Doğan, öğretmenlerin gününü de kutladı. HIZIR GİBİ YETİŞTİNİZ Açılışta konuşan Atatürk Orta Okulu Müdürü Nevzat Aktaş, “İzmit Belediyemizin okulumuza çok büyük destekleri oldu. Başkanımız hiç bir zaman yardımını esirgemedi. Gerek sosyal faaliyetlerde, gerekse okulumuzun diğer fiziki ihtiyaçlarında ihtiyacımız olduğunda İzmit Belediyesi’nin hızır gibi yetişen bir ekibi var” dedi. AYNI DESTEĞİ VERİYORUZ Öğretmenler günü gibi özel bir günde okulda öğretmelerle bir arada olmanın kendisi için ayrı bir anlam taşıdığını belirten İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da, “Atatürk Ortaokulu benim eski okulum, bu sebeple benim gönlümde ayrı bir yeri ve önemi var. Bu okulda birçok anı biriktirdim. GÖNÜLDEN YAPIYORUZ Şehrimizde tüm okullar bizim için çok önemli. Asli görevimiz olmamasına rağmen tüm okullarımız için elimizden geleni yapıyoruz. Okullara en fazla desteği veren belediyelerdeniz. Sadece şehrimizdekilere değil farklı şehirlerdeki okullara dahi destek olmaya çalışıyoruz. Eğitime desteği severek yapıyoruz. Keşke imkanımız olsa da daha fazla katkı sağlasak. NERDEN NEREYE Biz biliyoruz ki, Atatürk’ün gösterdiği hedeflere sağlıklı, eğitimli nesillerle ulaşabiliriz. Milletvekilliğim dönemlerinde okullarımızı ziyaret ettiğimde karşılaştığımız manzara gerçekten içler acısıydı. Değil bugünkü gibi bilgisayar sınıfları okullarımızda tepegöz dahi yoktu. SİZLERE DESTEK İÇİN VARIZ Ailesinde çok öğretmen olan birisiyim. Öğretmenlerin sıkıntılarını, güzelliklerini, zorluklarını anlayan birisiyim. Paha biçilmez bir iş yapıyorsunuz. Sizlerin yaptığı işin değerini anlıyorum. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun” şeklinde konuştu. ÖĞRETMENLERE ZEYTİN FİDANI Başkanı Doğan, öğretmenler günü nedeniyle görev yapan bütün öğretmenlere zeytin fidanı hediye etti. Doğan, “Çocuklarımızı sevgiyle büyüten öğretmenlerimizin bu fidanları da aynı sevgi ve ilgileriyle büyüteceğin inanıyorum” dedi.

23 Kas 2018 - 13:42 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.