Bahçeşehir’de Öğretmeler Günü coşkusu

Bahçeşehir Koleji, 24 Kasım Öğretmenler Günü çerçevesinde hazırladığı programlarla bu özel güne damga vurdu. Muhteşem etkinlikler nedeniyle öğretmenler büyük coşku yaşadı

Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumları arasında yer alan ve eğitimin kalitesini yükseltmek hedefiyle önemli çalışmalara imza atan Bahçeşehir Koleji, 24 Kasım Öğretmenler Günü çerçevesinde hazırladığı programlarla da bu özel güne damga vurdu. Uyguladığı modern eğitim sistemiyle öğrencilerini dünya ile yarışan başarılı liderler olarak geleceğe hazırlayan Bahçeşehir Koleji, Öğretmenler Günü’nde birbirinden güzel etkinliklere imza attı.

VEFA ÖRNEĞİ

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Öğretmen bir kandile benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık verir” sözünü şiar edinen Bahçeşehir Koleji’nin idari kadrosu, öğretmenlerini onurlandırmak için bu yıl da çeşitli etkinlikler düzenledi. “Ülkemizi aydınlık yarınlara taşımak için canla başla çalışan, hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan ve en önemlisi bu işi salt bilgiyle değil yüreğiyle yapan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutlarız” mesajıyla öğretmenlerini görkemli bir şekilde güllerle ve kişiye özel yazılarla kırmızı halıda karşılayan Bahçeşehir Koleji öğrencileri; bu özel günü kutlayarak, öğretmenlerine vefa örneği gösterdiler.

OÇEM’E ZİYARET

Bahçeşehir Koleji ve Kocaeli Anneleri Derneği birlikte organize olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İzmit Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi'ne (OÇEM) ziyarette bulundu. Okul Müdürü Mahmut Kalcı ve Kocaeli Anneleri Derneği Başkanı Hande Kaya başta olmak üzere OÇEM Müdürü Ertan Tan, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak birlikte hazırladıkları hediyeleri takdim ettiler. OÇEM öğrencilerine her türlü desteği vermeye devam eden Bahçeşehir Koleji ve Kocaeli Anneleri Derneği’ne teşekkürlerini ifade eden Ertan Tan daha sonra öğretmenlerle beraber pasta kesimine eşlik etti.

HEDİYE EDİLDİ

Öğretmenler Günü çerçevesinde birçok etkinliğe imza atılırken, bu özel günde öğretmenlere de bir hediye sunuldu. “Bir ülkenin geleceği, o ülke insanlarının göreceği eğitime bağlıdır” şiarıyla hareket eden kolejin, kendini eğitime adamış ve bu konuda pek çok ilke imza atan yöneticisi, BUEK Başkanı Enver Yücel’in “Hayatım Eğitim” adlı kitabı Okul Müdürü Mahmut Kalcı tarafından bu anlamlı günde öğretmenlere takdim edildi.

COŞKULU KUTLAMA

Bahçeşehir Koleji, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tüm gün süren sürpriz etkinlikler ile kutladı. Anadolu Lisesi öğrencilerinin günler öncesinden başlayan çalışmaları okulun konferans salonunda gerçekleşti. Öğretmenlerin desteğiyle düzenlenen programda hem duygu dolu anlar yaşandı hem de keyifli bir gün geçirildi.

25 Kas 2018 - 13:02 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.