CHP’de İzmit bilmecesi

CHP’de 3 ilçe açıklanırken Körfez, Başiskele, İzmit ve Büyükşehir adaylarının açıklanmaması kafaları karıştırdı. Gecikmenin iki önemli nedeni olduğu söyleniyor

CHP PM’de adayların en çok merak edildiği Büyükşehir ve İzmit ile ilgili karar çıkmadı. Son 10 gündür İzmit’e aday olacağı konuşulan Fatma Kaplan Hürriyet’in kararsız kalması nedeniyle İzmit ve Büyükşehir adayları gündeme gelmedi.

İTTİFAK OLABİLİR Mİ?

Ancak Başiskele, Körfez ve Kandıra’nın da açıklanmamış olması olası bir İYİ Parti ittifakı için beklendiği iddialarını da gündeme getirdi. Bu ilçelerde adayların ancak İYİ Parti- CHP ittifakının şekillenmesi ile açıklanabileceği söyleniyor.

KİM ADAY OLACAK

CHP’de bu belirsizlik nedeniyle İzmit için tekrar Selman Yıldırım’ın adı kulislerde konuşulmaya başlandı. Konuşulan bir başka isim de Harun Yıldızlı. Ancak bu belirsizliğin bir süre daha devam etmesi bekleniyor.

06 Ara 2018 - 16:58 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.