Yüzbaşılar Spor Kulübü kuruldu

Değirmendere Yübaşılar Mahallesi’nde Alpaslan Aydın ve arkadaşları tarafından kurulan Yüzbaşılar Spor Kulübü altyapı ağırlıklı olarak sporcu yetiştire...

Değirmendere Yübaşılar Mahallesi’nde Alpaslan Aydın ve arkadaşları tarafından kurulan Yüzbaşılar Spor Kulübü altyapı ağırlıklı olarak sporcu yetiştirecek

PİLOT TAKIM OLACAK

Yüzbaşılar Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Aydın yönetim kurulunu Mustafa Türkmen, Hüseyin Bekar, Alper Yazıcı, Turan Sarı ve Gökhan Aydı’dan oluştu. Yüzbaşılar Spor Kulübü sportif direktör olarak Tarık Durmuş’u göreve getirdi. Yüzbaşılar Spor Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre profesyonel teknik kadro ile çalışıp PTT, Bank Asya ve 3. Lig’den kulüpler ile pilot takım olma yolunda görüşmeler yapılmaya başlandı.

6 KATEGORİDE YARIŞACAK

Yeşil gri renkleriyle kurulan Yüzbaşılar Spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri Başkan Alpaslan Aydın önderliğinde geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek değerlendirme yaptı. Yüzbaşılar Spor Kulübü Yönetim Kurulu çalışma ve proje planlaması yönünde önemli adımlar attı. Yüzbaşılar Spor Kulübü teknik kadro önderliğinde U-11 ile U-16 yaş gruplarında takımlar oluşturarak sporcu yetiştirecek.

12 Ara 2018 - 13:44 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.