İlker Kazan'a tebrik plaketi

MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz bugüne kadar özverili çalışmalar gösteren eski yöneticisi ve İzmit Belediye Meclis Üye aday adayı İlken Kazan'a teşekkür plaketi verdi

Arif BULUT

ESKİ MHP İzmit İlçe Yöneticisi ve İzmit Belediye Meclis Üye aday adayı olan İlker Kazan’a, gösterdiği özverili çalışmalardan dolayı İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz tarafından teşekkür plaketi verildi. İlçe binasında düzenlenen törende konuşan Kazan, “Gençlerimizin ahlaki seviyesinin yükselmesi için projeler geliştirmek , gün gün bataklığa sürüklenen gençliğimizi bilinçlendirmek ve İslam aleminin ihtiyacı olan hayırlı evlatlar olması için projeler üreteceğiz. Bunun için yapmamız gereken her fikri destekleyip gündeme getireceğime ve tüm olanaklarımla Partim ve ilçem için çalışmaya devam edeceğime söz veriyorum” dedi.

SİYASET ADAMIDIR

Kazan’a teşekkür plaketini takdim eden Ahmet Yalçınöz ise, “Değerli başkan yardımcım ile 6 dönem beraber köy köy mahalle mahalle siyaset yaptık. Beraber bayrak astık. Hem yönetim hem de siyasi tecrübesi ile partimizin duayen siyasetçilerinden birisidir. Ticaret adamı olarak da halkın gönlüne girebilmiş, yardımsever, iyi bir dost ve kardeş yapısıyla tanınan önemli bir siyaset adamıdır. Ben yönetimimle beraber kendisine sonuna kadar destek veriyorum" dedi.

BERABER ÇALIŞTIK

Yalçınöz’ün ardından tekrar söz alan İlker Kazan, “Başkanımın da belirttiği gibi köy köy mahalle mahalle beraber siyaset yaptık. Beraber bayrak astık, beraber broşür dağıttık. Kendisi tarafıma vermiş olduğu plaket ile onure etti. Plaket için önce size ve değerli yönetici arkadaşlarıma, değerli mahalle temsilcilerime, tarafıma gösterdiğiniz teveccühe teşekkür ederim. İnsan odaklı çevreye ve doğaya duyarlı daha eşitlikçi daha özgürlükçü ve daha modern bir kent yönetimi anlayışını uygulamak için bu yola çıkıyorum” dedi.

13 Ara 2018 - 14:47 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.