Yakalama kararı bulunan 25 kişi yakalandı

Kocaeli İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı devriye ekipleri, son 1 haftada yapmış oldukları rutin uygulamalarda, çeşitli suçlardan haklarında arama ve yakalama kararı bulunan 25 kişiyi yakaladı.

Abbas ÇAKAR -İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Devriye Ekipler Amirliği, vatandaşın mevcut huzur ortamının devamı ve suçun önlenmesi ile suçluların yakalanması amacıyla yapmış oldukları denetimlerde, son 1 haftada çeşitli suçlardan haklarında aranma ve yakalama kararı bulunan 25 kişiyi yakaladı. Ekiplerin önceki gün yaptığı denetimlerde ise şüphe üzerine durdurulan ve kimlik kontrolü ile üst araması yapılan C.B ile B.D isimli şahıslardan 132.33 gram esrar elegeçirildi. Öte yandan şüphe üzerine durdurulan T.Ş, Ö.U ve T.H, isimli şahıslar üzerinde yapılan aramalarda ise 1 kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

19 Ara 2018 - 10:25 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.