Kahraman polis memuru

Hollanda’da meydana gelen trafik kazası sonrasında, nehre düşen araçta bulunanları kurtarmak için suya atlayarak kalp krizi geçirip yaşamını kaybeden ve Hollanda’da trafik polisi olarak görev yapan Salih Uğur Papadaoğan(51) Gölcük'de toprağa verilecek.

Abbas ÇAKAR -Hollanda’nın Capelle aan den Ijseel şehrinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkarak nehire düşen aracı gören bir polis memuru, soğuk suya ve havaya aldırış etmeden büyük bir kahramanlık örneği göstererek hemen suya atladı. Araçta bulunanları vakit geçirmeden kurtarmak isteyen polis memuru birkaç kulaç attıktan sonra kalp krizi geçirdi. Olay yerine gelen ekiplerin sudan çıkardığı kaza yapan araç sürücüsü ve onu kurtarmak isteyen polis memuru da hayatını kaybetti. Olay sonrası büyük bir kahramanlık örneği gösteren polis memurunun Aslen Türk olan Salih Uğur Papadoğan olduğu öğrenildi.

GÖĞÜSLERİ KABARTTI

Yaşanılan üzücü olay ve olayda kurtarmak istediği sürücü ile birlikte yaşamını yitiren Salih Uğur Papadoğan(51), sosyal medyada gündem oldu. Hollandalı vatandaşlar Hollanda da görev yapan Türk asıllı polisin onurlandırılmasını istedi. Aslen Kocaeli Gölcük İlçesi Saraylı Köyünden olduğu öğrenilen, evli ve 4 çocuk babası Salih Uğur Papadoğan’ın cenazesinin bugün (Perşembe) ülkeye gelmesi ve Gölcük Saraylı Köyünde kılınacak ikindi namazı sonrasında toprağa verilmesi bekleniyor. 30 yıldan bu yana Hollanda’da yaşayan ve polis olarak görev yapan Papadoğan’ın ölüm haberi herkesi yasa boğarken, yaptığı kahramanlık göğüsleri kabarttı.

19 Ara 2018 - 13:21 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.