Gez-Gör ekibine sürpriz

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Bürosu çalışanları, “Gez-Gör Kocaeli” programı kapsamında İzmit'in tarihi ve kültürel mekanlarını gezdi. Başkan Karaosmanoğlu da onlara sürpriz yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen “Gez-Gör Kocaeli” programı, Kocaeli ve diğer şehirlerden vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Bu kapsamda “Gez-Gör” programının son konukları Türkiye’nin farklı şehirlerinde Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Bürosuçalışanları oldu. Misafir heyette bulunan 30 kişi program kapsamında İzmit ilçesinin tarihi ve kültürel mekânlarını gezdi. Ayrıca “Doğa Kocaeli Turu” ile Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı Ormanya ve SEKA Kamp alanını ziyaret etti. Program sonunda bir de sürprizle karşılaşan büro çalışanları, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile tanıştı.

TARİHİ MEKANLAR GEZİLDİ

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Bürosu çalışanları Kocaeli’de toplandı. Misafir olarak Kocaeli’ye gelenbüro çalışanları, “Gez-Gör” programıyla İzmit’in tarihi ve kültürel mekanlarını gezdi. 30 kişilik kurucu heyet bu kapsamda; restorasyon ödüllü Selim Sırrı Paşa Konağı, Canfeda Hatun Çeşmesi, Süleyman Paşa Hamamı, Kapanca Sokak, Redif Müzesi, Kasr-ı Hümayun, Saat Kulesi, İzmit Gar Binası, Film Platosu ve Seka Bilim Merkezi ve Kağıt Müzesi gibi bilim, sanat, tarih ve kültürel mekanları ziyaret etti. Ayrıca Ormanya ve SEKA Kamp alanını da gezen heyet, Kocaeli’nin doğasına ve kültürel mekanlarına hayran kaldıklarını belirterek, kendilerini misafir eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

SİZLERİ AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYDUK

Program kapsamında Sekapark’a geçen büro çalışanlarına, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli’de hayata geçirilen projelerden bahsederek,“Mümkün mertebe Kocaeli’mizi en iyi şekilde tanıtmaya çalıştık. İnşallah verimli bir çalışma olmuştur. Buradaki temel amacımız birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunu canlı tutma ve kaynaşmayı artırmaydı. Sizlerin gideceğiniz yerlerde Kocaeli’mizi çok iyi bir şekilde tanıtacağınıza inanıyorum. Sizleri kentimizde misafir edip ağırlamaktan çok büyük mutluluk duyduk” dedi.

19 Ara 2018 - 13:51 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.