CHP İzmit’te Hürriyet’ ten ilk mesaj

CHP, İzmit Belediye Başkan adayını Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet,” Vatandaşlarımızdan aldığımız güçle, 2019 yerel seçimlerinde sevgi ve hoşgörülü hizmet anlayışı ile İzmit’i kucaklayacağız” dedi

Boran KAYALAR -CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu MYK toplantısında A Takımı ile bir araya gelerek Parti Meclisi'ne sunulacak aday listesine son şekli verdi. Kılıçdaroğlu başkanlığındaki PM toplantısında, birçok büyükşehir adayı ile birlikte İzmit Belediye Başkanı adayı da açıklandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne aday çıkartmayıp İYİ Parti’ye destek verecek olan CHP’nin, İzmit Belediye Başkan adayı Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet olarak belirlendi.

3 İLÇE ADAYLARI YİNE AÇIKLANMADI

Düzenlenen PM toplantısında CHP’nin Başiskele, Kandıra ve Körfez ilçelerinin belediye başkan adayları yine açıklanmadı. 3 ilçenin adaylarının bu PM toplantısında da açıklanmaması CHP’nin aday çıkartmayıp bu ilçelerde de Büyükşehir Belediyesi’nde olduğu gibi İYİ Parti’ye destek verecek iddialarını güçlendirdi. Bilindiği üzere Başiskele’de İrfan Keskin’in, Körfez’de Bozkurt Uslu’nun, Kandıra da ise Nuray Filiz’in aday olarak açıklanması bekleniyordu.

ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Adaylığının açıklanmasının ardından açıklamalarda bulunan CHP Milletvekili ve İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet,“Şahsımı İzmit Belediye Başkan adaylığına layık gören Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile partimin yetkili organlarına ve İzmitlilere gösterdikleri teveccüh ve itimattan dolayı bütün samimiyetimle teşekkür ediyorum. Her zaman bana güvenen ve inanarak destek olan herkese ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.

İZMİT’ İ KUCAKLAYACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin örnek belediyecilik anlayışını ortaya koyacağımız güzel projelerle canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Üç yıllık milletvekilliği dönemimde tüm gücümle çalıştığım Kocaeli için bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla; işçisinden memuruna, öğrencisinden esnafına, bir ucundan diğer ucuna İzmit’imiz için çalışmaya devam edeceğim. Vatandaşlarımızdan aldığımız güçle, 2019 yerel seçimlerinde sevgi ve hoşgörülü hizmet anlayışı ile İzmit’i kucaklayacağız.

19 Ara 2018 - 14:51 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.