Ormana kaldırıp keserle dövdüler

Bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga eden ve olay yerinden ayrılırken kaza yapan taraflardan biri, arkadaşları ile bir olup kavga ettiği şâhısı ormana kaldırıp, keserler darp ederek yağmaladı. Ayrıca abisinden ve kendisinden 100 bin lira para istedi.

Abbas ÇAKAR -Edinilen bilgi ve iddialara göre; Derince İlçesinde 1 hafta önce bilinmeyen bir nedenden dolayı aralarında çıkan tartışmada O.G(31) ile M.E. D(23) isimli şahıslar birbirleri ile kavga etti. Kavga sonrası olay yerinden kendisine ait araç ile ayrılan M.E. D, bir süre gittikten sonra aracı ile kaza yaptı ve aracıda hasar gördü. Olay nedeniyle oldukça öfkelenen ve yaptığı kazaya da O.G nin neden olduğunu düşünen M.E. D kendisini arayarak Zararı için para istedi. Şahıslar telefonda anlaşamayanca konuşmak için Derince Çenesuyu Mahallesinde buluştu. Bu esnada M.E. D ve yanında bulunan arkadaşları O.G’yi araca alarak Çınarlı Mahallesinde ormanlık bir alana kaçırdı. Ardından O.G’nin abisini arayarak olayı anlatıp, tehditlerde bulunarak zararına karşılık 100 bin lira para istedi.

BAŞINA KESERLE VURDU

Aranılarak tehdit edilen abi O.G, Kardeşi O.G’nin kaçırıldığını ve darp edilerek tehditlerde bulunularak kendisinden para istendiğini Polise ihbar etti. Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Ekipleri, hemen olayla ilgili çalışma başlattı. İddialara göre polis şahısları yakalamak için çalışma başlattığı sırada, M.E. D, O.G’nin 1 hafta önceki tartışmada kendisine keserle vurduğunu söyleyerek yanında getirdiği keser ile O.G kafasına vurdu. O.G’nin aldığı darbe ile başından kanlar gelmeye başladı. Kan durmayınca kendisini darp eden şahıslar korkarak O.G’yi aldıkları yere getirip bırakarak kaçtı. Yaralı O.G kendi imkânları ile hastaneye gitti ve tedavisi sonrası polise ifade verdi. Poliste kaçırıldığını ve ormanlık alanda darp edilerek başına keserle vurulduğunu, üzerinde bulunan 2 adet cep telefonunun alındığını iddia etti.

KİRALIK ARAÇ YAKALATTI

Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Ekipleri yaptıkları çalışmada güvenlik kameralarından olaya karışan araçları tespit etti. Araçlardan birinin kiralık olduğunu belirleyince ilgili firma ile irtibata geçildi ve takip sisteminden aracın İzmit Yenişehir Mahallesinde olduğu belirlendi. Araç etrafında polis ekibi tarafından atılan 4 saatlik pusunun ardından, olay yerine gelen M.E.D(23), C.B (22),Y.D (21) yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili Y.T(23) isimli diğer şüpheli ise Körfez İlçede yakalandı. Yakalanan şüphelilerde gasp iddiasını kabul etmediği öğrenilirken, M.E.D nin alıkoyma ve darp iddiasını kabul ettiğini kabul ettiği ve hepsini kendisinin yaptığını söylediği öğrenildi. Yakalanan şüpheliler alıkoyma, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, tehdit, darp ve yağma iddiaları ile Körfez Adliyesine sevk edildi.

19 Ara 2018 - 15:09 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.