Elektrik faturalarında yüzde 10 indirim uygulaması

Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’de 1,7 milyon müşteriye hizmet veren SEPAŞ Enerji, Denizbank ile müşterilere ödeme kolaylığı sağlamak amacıyla protokol imzaladı. Protokol kapsamında Denizbank FastPay aracılığıyla fatura ödeyen müşteriler yüzde 10 indirimden yararlanacak

Arif BULUT -Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’de faaliyet gösteren SEPAŞ Enerji, müşterilerine ödeme kolaylığı sağlamak üzere Denizbank ile protokol imzaladı. SEPAŞ Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen protokol törenine SEPAŞ Enerji Genel Müdürü Hakan Çağrı Poyraz, Denizbank Grup Müdürü Lütfü Akbulut, SEPAŞ Enerji Pazarlama Müdürü Oya Seçkinler ve Denizbank Bölüm Müdürü Emine Talay Turan katılım gösterdi. Protokol kapsamında SEPAŞ Enerji müşterileri, Denizbank FastPay uygulaması aracılığıyla faturalarını, Denizbank müşterisi olmaksızın ödeyebilecek. Ayrıca protokol kapsamında kredi kartıyla tek çekimde komisyon ücreti alınmazken, uygulama aracılığıyla ödeme yapan müşteriler faturada yüzde 10 indirimden yararlanacak.

HAYATIMIZIN VAZGEÇİLMEZ BİR PARÇASI

Protokol töreninde ilk olarak konuşan SEPAŞ Enerji Genel Müdürü Hakan Çağrı Poyraz, “Denizbank’la önemli bir işbirliğine imza atıyoruz. Türkiye’nin önde gelen bankalarından Denizbank. Türkiye genelinde 1.7 milyon müşteriye hizmet sunan bir şirketiz. Bizim için sadece hizmet götürmek değil, vatandaşları doğru anlamak da önemli. Mobil ve dijitalleşme artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. Vatandaşlar, 1 Ocak itibariyle SEPAŞ enerji faturalarını Denizbank üzerinde ödeyebilecekler. Bu anlaşma sayesinde faturalarında yüzde 10 üzere indirim sağlanacak” ifadelerine yer verdi.

DİJİTAL BANKACILIK ÇOK ÖNEMLİ

Poyraz’ın ardından söz alan Denizbank Grup Müdürü Lütfü Akbulut, “SEPAŞ bölgesi bizim için coğrafi olarak önemli bir yer. İstanbul’da dijitalleşme daha kolay görünüyor ama öyle değil. Vatandaş olarak yavaş yavaş öğreniyoruz. Dijital bankacılık çok önemli. SEPAŞ müşterilerine yüzde 10 katkı olacak. 15 yaş üstü tüm vatandaşlar bu hizmetten yararlanacak. FastPay aracılığıyla ödediklerine faturalarda yüzde 10 indirim olacak. Ayrıca kredi kartı ile tek çekim yapanlardan komisyon ücreti kesilmeyecek. Diğer bankalardan bizi ayıran özellik bu. SEPAŞ anlaşması bizleri heyecanlandırdı” şeklinde konuştu.

19 Ara 2018 - 15:20 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.