Büyükakın, efsane muhtarı ziyaret etti

Yerel seçimlerin yoğun atmosferi içerisinde çalışmalarını sürdüren Büyükakın, Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nin efsane muhtarını evinde ziyaret etti

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İzmit’in en eski ve en köklü mahallelerinden Mehmet Ali Paşa'ya 20 yılı aşkın hizmet eden "Efsane Muhtar" Mehmet Kanpara’yı evinde ziyaret etti. Uzun yıllar boyunca biri Mehmet Ali Paşa Mahallesi, diğeri de Kocaeli için başarılı çalışmalara imza attı. İkili, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi hasret giderdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kanpara, “Tahir Büyükakın bu kente özellikle muhtarlara çok destek verdi. Allah yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuşarak Büyükakın’a başarılar diledi.

MUHTARLARIMIZA SAHİP ÇIKTIK

Ziyarette Mehmet Kanpara’nın hizmetlerini anlatan Büyükakın, “20 yılı aşkın hem milleti, hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten efsane muhtarımız, kıymetli büyüğümüz ile görüştük.Mehmet Kanpara abimiz bu kente çok hizmet verdi. Kendisi devlet ile mahallelinin arasında her zaman bir köprü oldu. Bizde muhtarlarımıza cumhurbaşkanımızın nezdinde her zaman sahip çıktık. Yerelde kalkınmanın yapı taşları olan muhtarlarımız ile yol yürümeye devam edeceğiz” dedi.

HER ZAMAN KAPISI AÇIKTI

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ’efsane muhtar’ Mehmet Kanpara ise, “20 yıldan fazla Mehmet Ali Paşa’ya hizmetlerde bulundum. Tahir Büyükakın’ın Genel Sekreter Yardımcılığı ve Genel Sekreterliği döneminde bizlere her zaman kapısı açıktı. Bu kente özellikle de muhtarlara verdiği desteği çok iyi bilirim. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun” ifadelerine yer verdi.

30 Ara 2018 - 16:05 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.