Yenidoğan Muhtar adayı çok iddialı

Yenidoğan Mahalle Muhtar adaylığını açıklayan Yunus Emre Temel, büyüdüğü mahallesinde hayata geçirmek istedikleri çalışmaları anlatarak komşularından destek istiyor

31 Mart 2019'daki yerel seçimler yaklaşırken, kentteki muhtar adayları da sahaya inip çalışmalara başladı. İzmit Yenidoğan’da doğan, Yenidoğan’da büyüyen ve muhtar adayı olan Yunus Emre Temel “Artık mahallem arka bahçe kalmayacak” diyor. Doğup büyüdüğü mahallesinde hayata geçirmek istedikleri çalışmaları anlatarak komşularından destek istiyor.

ARKA MAHALLEYE SON

1958 Yılında Yenidoğan’a gelen Hoca Bakkal Abdurrahim Gördebil'in torununun oğlu, dişçi Ali Temel'in torunu, geçtiğimiz aylarda vefat eden İsmail Ahmet Temel'in oğlu, Yenidoğan’da doğan, Yunus Emre Temel, çevresinden büyük destek gördüğünü söyledi. İddialı projeleriyle dikkat çeken Temel, “Artık mahallem arka bahçe kalmayacak” diyor, iddiasını komşuları için gerçekleştirmeyi planladığı çalışmalarla konuşturuyor.

ARTIK SİYASET İSTİYOR

Kocaeli Üniversitesi Çevre Bölümü, Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler okuyan, BahçesehirÜnviersitesi Hükümet Liderlik Okulu Siyaset Programı mezunu olan Temel siyasete muhtarlıkla başlamak istiyor. “Bana yetki verin hizmet görün kendimi gösteriyim” diyen Temel aynı zamanda ilimizde ve ülkemizde önemli güvenlik projelerine imza atmış Sedense Elektronik Güvenlik Sistemleri'nin Yönetim Kurulu Başkanı. İlimizde ve ülke genelinde birçok sivil toplum kuruluşunda yönetim kurulu üyeliği yapmakta olan, birçok sosyal projenin altında imzası bulunan Temel, “Artık kendi mahallem için taşın altına el koyma zamanı geldi” dedi.

HEP ULAŞILACAĞIM

Yunus Emre Temel, muhtar seçildiği takdirde düzenleyeceği toplantıların yanı sıra komşularının kendisine WhatsApp telefon uygulaması aracılığıyla 7/24 ulaşabileceğini kaydetti. “Toplantılarda ve whatsApp hattı aracılığıyla milletimiz içindekini dökecek, sıkıntısını söyleyecek. Sıkıntılara hep birlikte çare olacağız.” diyen Temel, “Gencim, enerjim var. Dertleri de biliyorum, dermanını da.” diyerek Yenidoğan sakinlerinden oy istiyor.

KÖPRÜ OLACAĞIM

Muhtarlığın çok önemli bir kurum olduğuna değinen Temel, “Vatandaş ile devlet arasında köprü oluyorsunuz. Siyaset üstü bir kurum olduğu için de bazı kapıları açmak daha da kolaylaşır. Tabiki zorlukları da çok. 7/24 vatandaşla beraber olacaksın. Sorunları birinci elden dinleyeceksin.” derken mahallesi için hizmete hazır olduğunun altını çizerek “Mahalle sakinlerimizden gelen talepleri her zaman dinleriz. İmkanlarımız ölçüsünde yapacağımız bir işten asla geri durmayız. İnanmak, başarıyı getirir. Ben kendime güveniyor ve mahalleme hizmette farkı hissettireceğime inanıyorum" dedi.

İŞTE PROJELERİ

Temel, muhtar seçildiği takdirde hayata geçirmek için çaba göstereceği projelerini de paylaştı. Yenidoğan’da, yeni dönemde hizmette fark yaratacağının sinyalini madde madde açıkladığı bu projelerle verdi: Güvenlik kameralarının sayısı artacak, mahalle güvende olacak. Elbise odası, ihtiyaç sahipleri için yardımlaşma odası kuracağım. Kültür merkezimizde devamlı eğitimler, seminerler düzenleyeceğim. Alo muhtarlık ve whatsApp hattıyla mahalle sakinleriyle sürekli irtibatta olacağım. Mahallemiz gençlerine iş imkanları için cv havuzu oluşturacağım.

TAKİPÇİ OLACAĞIM

Engelli vatandaşlarımızın sorunlarını çözüme ulaştırmak için çalışacağım. Pazar yeri ve yaya geçidi için sözler aldım, hayata geçirmek için çalışacağım. Mahallemize bir kütüphane kazandırılması için çalışmalar yapacağım. Okuyan başarılı öğrencilerimize burs desteği sağlamak için çalışacağız. Çocuk parkı sayısının artması konusunda çalışmalar yapacağız. Komşularımın devlet kurumları ile her türlü sorunları olduğunda kendilerine destek ve konularınsa takipçisi olacağım. Tabiki muhtarlığım süresinde mahalle sakinlerinden gelen istekler, benim için en önemli projeler olacak."

11 Oca 2019 - 12:27 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.