Bayram Özrek’ten İsa Taş’a teşekkür

Kocaeli Gastronomi ve Yemek Kültür Derneği Başkanı Bayram Özrek, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş’ı ziyaret etti, teşekkür plaketi takdim etti

Kocaeli Gastronomi ve Yemek Kültür Derneği Başkanı olan aynı zamanda da Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu Genel Sekreterliği görevini yürüten Bayram Özrek, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş’ı makamında ziyaret etti. 2012 yılında kurulan Kocaeli Gastronomi ve Yemek Kültür Derneği’nin çalışmaları hakkında İsa Taş’a bilgiler aktaran Özrek, bugüne kadar verilen desteklerden dolayı da teşekkür etti.

BİLMEK VE YAŞAMAK GEREKLİ

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, ilçenin kültürel mirasını ortaya çıkararak gastronomi turizmine yönelik çalışmalar yürüttüklerini belirterek, “Yaşadığımız kentin zenginliklerini bilmek ve yaşamak gerek. Derneğimizin de bu konuda bizlere katkıları olacaktır” ifadelerini kullandı. Dernek Başkanı Bayram Özrek, Başkan Yardımcısı İsa Taş’a bugüne kadar verdikleri desteklerden dolayı plaket takdim etti.

11 Oca 2019 - 14:19 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.