Erdoğan’ın hocasına gitti

SEÇİM çalışmalarına devam eden AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul İmam...

SEÇİM çalışmalarına devam eden AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul İmam Hatip Lisesi’nden öğretmeni olan ve Kuran-ı Kerim eğitiminde büyük katkıları olan Müzekka Gürbüz’ü Kartepe’deki evinde ziyaret etti. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman ve partili yöneticilerin eşlik ettiği ziyarette Büyükakın, Müzekka Gürbüz hocanın elini öptü, dualarını aldı.

EMEĞİNİZ ORTADA

Ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu söyleyen Müzekka Gürbüz “Sizlerin ziyaretleri her zaman bizi mutlu ediyor. Allah hepinizden razı olsun, hepinize başarılar dilerim” dedi. Öğretmenlerin en mukaddes görevlerden birini yaptığını söyleyen Büyükakın ise “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yetiştirilmesinde verdiğiniz emek, Türkiye’nin dünya ülkeleri arasında lider bir ülke olmasına yol açtı. Sizin açtığınız bu yolda, biz de vatandaşlarımıza hizmet üretmek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Dualarınızı eksik etmeyin” dedi.

17 Oca 2019 - 14:18 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.