Herkes kitap okusun diye…

İzmit Belediyesi, açtığı kütüphanelerle okuma alışkanlığını geliştirmek istiyor.

İkisi Yürüyüş Yolu’nda olmak üzere, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü ile SEKA ve Kocaeli Devlet Hastaneleri’ndeki kütüphanelerde her yaştan kişiye hitap edecek kitap bulunduğunu söyleyen İzmit Belediyesi yetkilileri, “Okuma bilincini arttırıp geliştirmek için kurulan kütüphanelere bir yıl içinde 7 bin adet kitap bıkıldı.

Türk ve Dünya klasiklerinin yanı sıra her yaş gurubuna hitap edecek çocuk ve gençlik, hobi, sanat, tarih, edebiyat, mizah, kişisel gelişim, şiir kitaplarının yanı sıra gezi, tarih, spor, anne bebek, edebiyat, sinema, teknoloji, ekonomi ve gençlik dergilerinin de bulunduğu kütüphanelere gösterilen ilgi bizleri mutlu etmektedir” dediler.

20 Oca 2019 - 13:25 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.