Yıldızlar Sınıfı’nda sevinç

Derince Bekir Sıtkı Özer İlkokulu Yıldızlar Sınıfı öğrencileri yarıyıl karne töreninde gönüllerince eğlendi

Derince Bekir Sıtkı Özer İlkokulu Yıldızlar Sınıfı, başarılı geçen birinci dönemin yorgunluğunu sınıfta yaptıkları eğlenceli kutlama ile attılar. Sınıf öğretmeni Ferdi Mikailoğlu, öğrencilerin tatilde iyice dinlenmelerini, bol bol kitap okumalarını, tiyatroya gitmelerini ve aile büyüklerini ziyaret etmelerini istedi. Öğrenci velilerine de seslenen Mikailoğlu, “Çocuklar geleceğimiz. Onların geleceğe en güzel şekilde hazırlanması adına 2. dönemde de çalışmalarımıza ve projelerimize hız kesmeden devam edeceğiz ayrıca sınıfımıza ve çocuklarınıza verdiğiniz destek nedeni ile de sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Öğrenci ve velilerle birlikte kesilen pastanın ardından sınıf annesi Dilek Uzuner tarafından hazırlanan karne hediyelerinin öğrencilere takdim edilmesiyle kutlama sona erdi.

21 Oca 2019 - 12:06 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.