Körfez’e yeni bir işletme daha

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, teşkilat mensupları ile birlikte Mimar Sinan Mahallesi’nde faaliyete geçen Vos Vos Tonne Cafe’nin açılışını gerçekleştirdi

Körfez'e her geçen gün bir yeni işletme daha açılıyor. Başkan İsmail Baran, Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Mimar Sinan Mahallesi Site 76 Caddesi üzerinde faaliyete geçen Vos Vos Tonne Cafe’nin açılışını gerçekleştirdiler.

BAŞKANLAR TEBRİK ETTİ

Birlik, beraberlik mesajlarının verildiği Körfez’de; Belediye Başkanı İsmail Baran ve Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, işletme sahibi Hakan Tok’u tebrik ettiler. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Hizmete açtığımız Vos Vos Tonne Cafe tasarımı, farklılığı ve şirinliği ile bölgemize ayrı bir renk kattı. Genç girişimci arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

21 Oca 2019 - 15:38 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.