Dilovalılar 10 yıldır Gebze’ye gidiyor

CHP Dilovası ilçe Başkanı Kerem Aydemir, 12 mahalle muhtarından ilçe kaymakamına ve meclis üyelerine SEDAŞ’ın yeniden şube açması için ellerinden geleni yapmaları adına çağrıda bulundu.

50 bin nüfuslu Dilovası’nın belde olduğu zamanlarda bile SEDAŞ’ın bulunduğunu ve burada yaşayan vatandaşların çok rahat bir şekilde yürüyerek gidip elektrik faturalarını ödediğini, abone işlemlerini rahat bir şekilde yapabildiklerini belirtti.

Aydemir, Dilovası’nın ilçe yapılmasının akabinde SEDAŞ’ın Gebze’ye taşındığını ve Dilovası halkının işlemlerini yaptırmak için Gebze’ye gitmek zorunda kaldığını söylüyor.

Halkın mağduriyetinin giderilmesi için kimin elinde ne yetki varsa ilgili kurumdan tekrar Dilovası’na SEDAŞ Şubesi talebinde bulunulması gerektiğinin altını çiziyor.

21 Oca 2019 - 15:44 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.