Park ve bahçelere bakım

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehrin dört bir yanındaki parklarda sık sık bakım onarım çalışması yapılıyor

İzmit'in 52 mahalle ve 50 köyünde toplam 526 adet park bulunduğunu söyleyen yetkililer, “Bu parklarda eksiklik olmaması için çalışıyoruz. Ekiplerimiz, parklarda oluşan olumsuzluklara anında müdahale etmektedir. Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak 820 bin metrekarelik yeşil alanda periyodik temizliklerin yanı sıra kaynak, ahşap, aydınlatma, su tesisat bakım ve onarım çalışması gerçekleştirerek vatandaşlarımızın park ve yeşil alanlardan en verimli şekilde yararlanmaları sağlanmaktadır. Park ve yeşil alanlarda yılda en az 4 kez tırpan, 2 defa da yabani ot ilaçlamasıyla budama çalışması yapılmaktadır” dediler. İzmit Belediyesi yetkilileri, bir yıl içinde şehrin dört bir yanında 30 bin 237 adet bitkisi dikim ve dağıtımı yapıldığını da söylediler.

22 Oca 2019 - 12:23 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.