Kartepe Yüzme Havuzu’nun dış cephesi mantolandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kartepe’de inşa ettiği Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun dış cephe mantolama işleri tamamlandı. Kocaeli Büyükşehir Bele...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kartepe’de inşa ettiği Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun dış cephe mantolama işleri tamamlandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe’de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşa ediyor. Kent genelinde devam eden yüzme havuzları tamamlandıklarında çocukların ve gençlerin yeni spor mekânları olacak. Yüzme sporunda kabiliyetli olan yeni yüzücüler bu mekânlarda keşfedilerek geleceğin sporcuları arasında yerlerini alacak. Kartepe ilçesi Köseköy Mahallesi’nde yapımı süren Yarı Olimpik Yüzme Havuzu da toplam 3 bin 370 metrekare alanda inşa ediliyor. Yapının inşaat çalışmaları hummalı şekilde devam ederken yapının dış cephesi mantolandı.

SERAMİK DUVAR KAPLAMA TAMAMLANDI

İnşa çalışmaları süren tesisin dış cephe nem bariyeri ve sırasıyla diğer imalatları devam ediyor. Seramik yer döşemesi imalatlarına da devam eden ekipler, seramik duvar kaplama işini tamamladı. Duvarlardan sonra seramik yer döşeme işine başlayan ekipler, dış cephenin taş yünü mantolamasını bitirdi. Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu tamamlandığında kentteki diğer havuzlar arasındaki yerini alacak.

94 KİŞİLİK TRÜBÜN

Yapı bodrum, zemin ve bir kat şeklinde inşa ediliyor. Zemin katta giriş fuayesi, 12,50 çarpı 25 metre ebadında yarı olimpik yüzme havuzu, 3 çarpı 10 metre çocuk havuzu yer alıyor. Bu katta ayrıca kafeterya, idari birimler, 2 adet antrenör odası, 2 adet soyunma odası ve wc’ler bulunacak. Birinci katta ise kat fuayesi, bay ve bayan fitness salonu, soyunma ve duş alanları, mescitler, büfe ile 94 kişilik seyirci tribünü yer alıyor. Bodrum katta da su deposu, kazan dairesi, havuz tesisat odası, klima santrali gibi bölümler oluşuyor.

22 Oca 2019 - 15:08 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.