186'yı unutmayın

'Ağaç yaşken eğilir' düşüncesinden yola çıkan Sedaş, anaokulu öğrencilerine enerji verimini anlatıyor. Böylece, kafalarında belirli düşüncelerin oluşturulmasına çalışılıyor

SEDAŞ, Enerji Tasarrufu Haftası nedeniyle anaokulu öğrencilerine elektriğin verimli ve güvenli kullanılması konusunda bilgiler verdi. Ağaç yaşken eğilir düşüncesinden yola çıkılarak, anaokulu öğrencilerine enerjinin verimli kullanılması yönünde kafalarında belirli düşüncelerin oluşturulmasına çalışıldı. Sedaş Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan tarafından, eğitim salonunda, Sedaş'ın görevleri, faaliyetleri, enerji tasarrufu ve enerjinin güvenli kullanılması ile ilgili bilgiler aktarıldı.

186'YI UNUTMAYIN

Miniklerin elektrik ile ilgili bilinçlendirilmeleri sağlanırken, elektrik kullanılması sırasında dikkat edilmesi gereken önemli kurallara da dikkat çekildi. Kendilerine yapılan sunumu dikkatle dinleyen öğrenciler, Sedaş'ın saha çalışanlarının zorlu hava koşullarında enerji verme mücadelesi videosunu beğeniyle izledi. Sunum sonrası, öğrencilere enerji tasarrufu ve güvenli elektrik kullanımı broşürleri dağıtıldı. Elektrik arızalarında arayacakları numara olan 186 nolu telefon hattını da bilmeleri için bu numarada kendilerine öğretildi. Okul öğretmenleri ve minik öğrenciler değerli bilgilerin kendileri ile paylaşılması nedeniyle, kendilerini misafir eden Sedaş'a ve yöneticilerine teşekkür etti.

23 Oca 2019 - 11:32 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.