41 Burda AVM’de İrem Derici rüzgarı

Kocaelilileri ilklerle buluşturarak, özel deneyimler yaşatan 41 Burda AVM, 3. yaşını sevilen şarkıcı İrem Derici konseri ile Kocaelililerle birlikte kutladı.

Sevilen şarkıcı İrem Derici, Kocaeli’nin yaşam ve buluşma merkezi 41 Burda AVM’ nin 3. yılında Kocaelililer ile buluştu. Birbirinden eğlenceli şarkıları ile Kocaelililere unutulmaz bir akşam yaşatan İrem Derici, güzelliği ve sempatik tavırları ile büyük beğeni topladı. Sevilen şarkılarını seslendiren İrem Derici, yağan yağmura rağmen alanı dolduran hayranlarına keyifli bir akşam yaşattı. Konser alanını dolduran ziyaretçiler, müziğin sevilen seslerinden İrem Derici konseri ile müzik dolu unutulmaz anlar yaşadı.

23 Oca 2019 - 11:55 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.