Kampanya devam edecek

Kocaeli PTT Başmüdürlüğü, müşterileriyle birlikte Kızılay Kocaeli Şubesi ile yaptığı protokol gereği kök hücre ve kan bağışında bulundu

Boran KAYALAR -Kocaeli PTT Başmüdürlüğü personeli, dün Yürüyüş Yolu üzerinde bulunan yeni kan verme merkezinde kök hücre ve kan bağışında bulundu. Yapılan protokol gereği yılın belirli dönemlerinde kök hücre ve kan bağışında bulunan Kocaeli PTT Başmüdürlüğü sosyal sorumluluk projesini de başarıyla tamamlamış oldu.

YAŞAMSAL BİR İLAÇ

Kan bağışı sonrası açıklama yapan PTT Müdürü Adnan Sert, “178 yıldır yurdun her köşesinde ve halkın her kesimine aynı oranda kaliteli hizmet vermeyi ilke edinen PTT Genel Müdürlüğümüz ile Kızılay Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında kan bağışı kampanyası yapıldı. Günümüzde tıp ve teknoloji alanındaki tüm gelişmelere rağmen kan ve kan bileşenleri ile kandan elde edilen ürünlerin yerine geçebilecek herhangi bir tedavi aracı bulunamamıştır. Kan kaynağı insan olan ve teminine yönelik başka alternatif olmayan modern tıpta da geçen ifade şekliyle tanımlayacak olursak tek kaynağı insan olan yaşamsal bir ilaçtır” dedi.

KAMPANYAMIZ DEVAM EDECEK

Adnan Sert, şu ifadelere yer verdi: “Bu sebeple şirketimiz müşterilerine sunduğu hizmeti en iyi şekilde yerine getirebilmenin yanı sıra ülkemizin kan ihtiyacının da karşılanabilmesi için personel ve müşterilerimizin düzenli kan bağışçısı olmasını sağlamaktayız. Bu kapsamda İzmit PTT Merkez Müdürlüğümüzde değerli Kızılay ekipleri refakatinde personel ve müşterilerimizin kan bağışçısı olmaları adına çalışmalar yaptık. Kampanyamızı bundan sonraki dönemlerde de düzenleyeceğiz” dedi

23 Oca 2019 - 13:29 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.