“Gücünün farkına var Kandıra!”

Mahalle mahalle gezerek Kandıra için projelerini anlatan Ercüment Şahin, “Kandıra kendi yağıyla kavrulan değil, gücünün ve potansiyelinin fakında olan, hep daha ileri giden bir ilçe olacak” dedi.

Ünal CANKURT -Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren İYİ Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ercüment Şahin, önceki akşam Çalca, Kubuzcu ve Selametli mahallelerini ziyaret etti. Vatandaşlar tarafından oldukça sıcak karşılanan Şahin’e İYİ Parti Kandıra İlçe Başkanı Hilal Kübra Altınay ve parti yönetimi, belediye meclis üyesi aday adayları da eşlik etti.

“20 YILDIR İSTİHDAM SAĞLANMADI”

Ziyaretlerde yaptığı konuşmasında Kandıra’yla ilgili projelerini anlatan Şahin, belediye başkanlığı yaptığı dönemde zamanın kısıtlı şartlarına rağmen birçok hizmette bulunduğunu, 20 yıldan bu yana üretim ve istihdam anlamında hiçbir gelişme yaşanmadığını kaydetti. Şahin, “İlçemize 2 yıllık meslek yüksekokulu benim dönemimde geldi ve Kandıra bir canlılık kazandı. O dönemde 4 bin 600 öğrenciye sahipken şu an üniversite tercih edilmez durumda. Keza yatırımcıların önünü açtık, Korkmaz Demir Çelik Fabrikası kuruldu. Şu an baktığımızda Kandıra'mız hala oradan ekmek kazanıyor. Ama başka bir istihdam yeri kazandırılmamış. Bizler Kandıra’mızın sıkıntılarını, ihtiyaçlarını biliyoruz. Bilgi ve tecrübemle 20 yıl aradan sonra ilçeme yeniden hizmet etmek için, daha güzel, daha mutlu, daha iyi Kandıra için şimdi hep birlikte hareket etme vakti! Kandıra'mızı diğer ilçeler arasında geri olmaktan kurtaracağız” ifadelerini kullandı.

“ARTIK KENDİ YAĞIMIZLA KAVRULMAYACAĞIZ”

Mahallelerin problemlerinden yakınan vatandaşları tek tek dinleyen Şahin, “Tarım ve hayvancılık iflas etmiş, insanlar üretmek yerine daha büyük kentlere göç etmiş durumda. Başkanlığım döneminde üretim, tarım ve hayvancılığı kalkındıracak, takipçisi olacağım. Gerekli tüm imkânları vatandaşlarıma sunacağım. Kandıra kendi yağıyla kavrulan değil gücünün ve potansiyelinin fakında olan hep daha ileri giden bir ilçe olacak. Bunu sizlerin desteğiyle, halkımla başaracağıma inanıyorum” şeklinde konuştu.

25 Oca 2019 - 10:32 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.