Gençlerin Erdoğan’a sürprizleri var

AK Parti’nin ilk büyükşehir gençlik kolları özelliği taşıyan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilecek olan İl Gençlik...

AK Parti’nin ilk büyükşehir gençlik kolları özelliği taşıyan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilecek olan İl Gençlik Kolları kongresi için hazırlıklar sürüyor. Gençler kongrenin yapılacağı Recep Topaloğlu Spor Salonunda Erdoğan için hazırladıkları sürprizlerin provasını yaptı

Süriye ÇATAK TEK - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile 27 Ocak’ta gerçekleştirilecek olan AK Parti İl Gençlik Kolları Kongresi için gençlik ilk provasını yaptı. Şehit Recep Topaloğlu Spor salonunda yapılacak kongre öncesi salonda 250 genç ile yapılan provada atılacak sloganlar, yapılacak tezahüratlar tek tek prova edildi. Gençlerin provasına İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İl Başkan Yardımcıları, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve 12 ilçenin gençlik kolları başkanları katıldı.

12 BİN 500 GENÇ KATILACAK

30 bin kişinin katılması planlanan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı ilk gençlik kolları kongresi olması nedeniyle AK Parti Kocaeli teşkilatları kongreye büyük önem veriyor. Spor salonun önünde miting yapacak olan AK Parti’li gençler gelecek 30 bin kişinin sadece 12 bin 500’ünün genç olmasını sağlayacak. Salona 3 bin kişilik koreografi hazırlanacak. Gençler hep bir ağızdan yeni besteledikleri şarkıları söyleyecek. İlk kez Kudüs şarkısı burada seslendirilecek.

KOMİSYON HAZIR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile yapılacak olan kongreni komisyonu da belli oldu Ana Kademe Teşkilatının Kongre Komisyon Başkanı Mehmet Uzunoğlu, Kadın Kolları’nın Komison Başkanı Elif Baştürk, Gençlik Kollarının Kongre komisyon Başkanı ise Baki Özdemir. Kongre komisyonunda Orhan Barış, Abdullah Eryarsoy, Ahmet Berberoğlu, Adnan Turan, İshak Yıldırım, Yusuf Akın, Emel Ceylan Balcıoğlu, Gülcan Kocabıyık, Arif Aközüm, Ahmet Türker, Veli Haldız, Serdar Bayram, Bora Akyol ve Recep Demir yer alıyor.

ÖRNEK KONGRE OLACAK

Gençlerin kongre öncesi provalarına katılan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, kongre hazırlıkları ile ilgili bilgi verdi. Kongrenin saatini de ilk kez açıklayan Ceyhan, “Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız 27 Ocak cumartesi günü saat 14.00’te Kocaeli’de olacak. Türkiye’nin en önemli gençlik kolları kongresini bu akşam burada provasını yapacağız. Türkiye örnek bir genlik kolları kongresi yapacağız. Kadın kollarımızın kongresini 4 bin kişinin katılımı ile yaptık. Türkiye’de ilk gençlik kolları kongresini gerçekleştireceğiz. Cumhurbaşkanımızın katılım yapılacak olan kongremize tüm halkımızı ve teşkilat üyelerimizi davet ediyorum.

DIŞARDA HALKA SESLENECEK

Cumhurbaşkanımız ile Kocaelileri bir araya getireceğimiz bir kongre yapmak istiyoruz. Organizasyonu titizlikle planlıyoruz. Tüm Kocaeli halkımızı davet ediyoruz. 30 bin kişiyi getirmeyi planlıyoruz. 10 bin arkadaşımızı içerde 20 bin arkadaşımızı ise dışarıda olacak şekilde liderimizi karşılamayı planlıyoruz. Mesele sayı değil. Cumhurbaşkanımız dışarıda otobüste halka hitap edecek. Alarm durumdayız, tatlı bir heyecan yaşıyoruz. İl gençlik kollarımız bu kongreden başarıyla çıkacaktır” dedi. İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ise liderlerini karşımanın provasını yaptıklarını ve liderleri için sürprizler hazırladıklarını söyledi.

18 Oca 2018 - 09:48 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.