Erzincanspor'a bileniyoruz

Kocaelispor, hafta sonu oynayacağı Erzincanspor maçı hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Yeşil siyahlı ekipte Hamza ve Fatih'in sakatlığı sürüyor

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Bu sezon 3. Lig'den üst lige çıkmak isteyen Kocaelispor, geçen hafta evinde Halide Edip Adıvarspor karşısında aldığı mağlubiyetin yaralarını sarmaya çalışıyor. Yeşil-siyahlılar hafta sonu deplasmanda oynayacağı 24 Erzincanspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

ÜÇ EKSİK VAR

Kocaelispor, bugün teknik patron Galip Gündoğdu gözetiminde Vinsan Tesisleri'nde teknik- taktik çalışması yapacak. Temsilcimiz ligin ilk yarısında mağlup olduğu rakibini bu kez yenmek istiyor. Yeşil-siyahlı ekipte sakat olan Hamza ve Fatih ile birlikte cezalı olan Kadir Öge forma giyemeyecek.

13 Şub 2019 - 16:02 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.