Gönül, yine gençlerle buluştu

Gençlere büyük önem veren AK Parti İzmit Adayı Mimar Sibel Gönül, bu kez Genç Mehmet Ali Paşa ve Yenişehirliler Derneği ile bir araya gelerek gençlerle sohbet etti

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Mehmet Ali Paşa ve Yenişehirliler Derneği ile bir araya geldi. Ramada Otel’de gerçekleşen programda başkan adayı Gönül’e Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Yazıcı da eşlik etti. Program kapsamında değerlendirmelerde bulunan AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Hep birlikte neler yapabileceğimize, İzmit’i nasıl daha çok geliştirebileceğimize bakacağız. Gençlerin istekleri bizler için her zaman ön planda olacak” dedi.

İSTEKLERİNİZ ÖNEMLİ

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Sizlerin de bildiği gibi önümüzde bir mahalli seçim var. Tevazu, samimiyet ve gayret ile gönül belediyeciliği diyerek yola çıktık. Bu kapsamda özellikle gençlerimize dokunacağız. Her bir mahallemize hem adil hem de eşit hizmetler götüreceğiz. Hep birlikte neler yapabileceğimize, İzmit’i nasıl daha çok geliştirebileceğimize bakacağız. Gençlerin istekleri bizler için her zaman ön planda olacak” ifadelerini kullandı.

16 Şub 2019 - 14:48 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.