FETÖ operasyonu 19 kişi gözaltında

FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün, TSK yapılanmasına yönelik olarak Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmekte olan bir soruşturma kapsamında, hakkında yakalama kararı çıkarılan 20 askeri personelde 19’u yakalandı.

Abbas ÇAKAR -Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün TSK yapılanmasına yönelik olarak devam eden bir soruşturma kapsamında, 15’i aktif görevde 3’ü uzaklaştırılmış 1’i emekli ve 1’i istifa etmiş olan toplam 20 kişi hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Karara istinaden 1 yüzbaşı ve 19 astsubayı yakalamak için harekete geçen Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, sabah 06:30 sularında Kocaeli Merkezli 5 İlde eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. 1 muvazzaf yüzbaşı ile 14’ü muvazzaf 18 astsubay toplam 19 kişi yakalanarak gözaltına alındı. firari 1 kişinin ise yakalanması amacıyla çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

19 Şub 2019 - 09:25 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.