Darp ettiği kadının parasını almıştı

Evinin kapısını çalarak su istediği yaşlı kadını darp edip, bir miktar parasını çalan şahıs, Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı gasp büro ekipleri tarafından yakalandı. Şahsın Kartepe’de bir başka evden de hırsızlık yaptığı iddia edildi.

Abbas ÇAKAR -Edinilen bilgi ve iddialara göre; 17 Şubat 2018 günü saat 21:00 sularında Gölcük İhsaniye Mahallesi Barış Caddesi üzerinde ikamet eden N.B isimli 74 yaşındaki yalnız yaşayan kadının kapısı çaldı. Kapıdaki erkek şahıs kadından su istedi. Kadın getirmeye gittiğinde onun evde yalnız olduğunu anlayan şahıs, daha sonra kadını tehdit ederek evde para ve altın varmı diye sordu. Yaşlı kadın olmadığını söyleyince darp edildi. Kendisine su getiren yaşlı kadını darp eden ve odaları girip değerli eşya ve para arayan şahıs, çalacak bir şey bulamayınca, masada bulunan 76 TL parayı alıp evden kaçtı. Yaşlı kadın olay sonrası kendine gelip komşularının yardımı ile polise ihbarda bulundu.

ESKİŞEHİR’DE YAKALANDI

Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Ekipleri konu ile ilgili çalışma başlattı. Çevrede bulunan MOBESE ve güvenlik kameraları incelendi. Şahısın eşkal bilgileri alındı. Toplanan bilgi ve delillerden şahısın daha önceden de 2 ayrı yağma ve 15 ayrı hırsızlık suçundan kaydı bulunan Burhan Ö(33) olduğu tespit edildi. Yapılan araştırmalar sonucu şahıs Eskişehir’de yakalanarak Kocaeli’ne e getirildi.

ADLİ MERCİİLERE SEVK EDİLDİ.

Yakalanan şahsın üzerinde kendisine ait olmayan ve 2 Şubat 2019 günü Kartepe İlçesi Arslanbeyde meydana gelen bir evden hırsızlık olayında 5 adet altın yüzük ile birlikte çalınan pasaport çıktı. Gölcük’te meydana gelen kasten yaralama ve yağmaya teşebbüs suçunu kabul eden Burhan Ö. İsimli şüpheli Kartepe evden hırsızlık suçlamasını kabul etmediği ve pasaportyu çöpte bulduğunu ileri sürdüğü öğrenildi.. İşlemleri tamamlanan şüpheli adli merciilere sevk edildi.

19 Şub 2019 - 14:20 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.