Kartepe’de koku paniği

Kartepe'de akşam saatlerinde çevreye yayılan koku, bölgede paniğe neden oldu. Vatandaşların art arda yapmış oldukları ihbarlar üzerine, bölgeye sevk edilen AFAD ve belediye ekipleri bölgede inceleme başlattı.

Abbas ÇAKAR -Kartepe İlçesinde akşam saat 18.00 sularında geniş bir bölgede hissedilen kötü koku, vatandaşlar arasında paniğe yol açtı. Birbiri ardına Kartepe Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesine gelen ihbarlar üzerine, Bölgeye belediye ekipleri ile birlikte itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kokunun kaynağı araştırılırken, bölgedeki dere yatakları ve kanalizasyonlar kontrol edildi. Ancak herhangi bir kimyasal atığa rastlanmadı. Ekipler, kokunun Kartepe Uzunçiftlik mevkiinde bulunan bir atık ayrıştırma firmasından geldiği yönündeki ihbarlar üzerine firmaya giderek incelemelere başladı.

19 Şub 2019 - 20:43 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.