İYİ Parti’nin CHP Ziyaretinde Yeni Stratejiler Belirlendi

İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı’nın CHP Kocaeli İl Örgütü’ne yaptığı ziyarette seçimlere sayılı günler kamuoyundan alınan geri dönümler masaya yatırılarak yeni planlamalar yapıldı

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Filiz Coştur, Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Serdar Kaman ve İYİ Parti yöneticileri Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetimini ziyaret etti. Seçim çalışmaları hakkında görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Yoğun programlardan ötürü bir araya gelememiştik. Teşkilat olarak örgütümüze yaptığınız ziyaretten dolayı sizlere teşekkür ederiz” diye konuştu.

İTTİFAKTAN KOCAELİ MEMNUN

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız ise, “Bizleri ağırladığınız için sizlere teşekkür ederiz. Sizlerin nezdinde partinizin kadın yöneticileri, üyeleri ve çalışanlarının da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı. Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Serdar Kaman da programlara verilen katkılardan ötürü teşekkür ederek ittifakın kentte yarattığı coşkunun sonucu olumlu geri dönümler aldıklarını belirtti. Bölgesel çalışmalarla ilgili yeni planlamaların yapıldığı toplantıda her iki partinin yöneticileri bir kez daha beraberlik ve zafer mesajları verdi.

09 Mar 2019 - 11:49 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.