İZMEK’in Küçük Misafir Kursiyerleri

Kısa adı İZMEK olan İzmit Belediyesi Meslek Edindirme Kursu, Ulugazi İlkokulu 4.sınıf öğrencilerini ağırladı

İzmit Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’yle ortaklaşa düzenlenen meslek edindirme kurslarını ziyaret eden küçükler kurslarda yapılan çalışmalar karşısında masumiyetleri ve gizleyemedikleri hayranlıklarıyla günün neşe kaynağı oldular. 30 kişilik öğrenci topluluğu meslekleri öğrenmenin yanı sıra kendilerinden yaşça büyük abla ve ağabeylerinin sınıflarında, sınıf düzenini, öğrenci öğretmen ilişkisini ve çalışmaları görüp, kısa süreliğine de olsa sınıfa dahil olmanın heyecanının yaşadılar.

FARKLI BİR GÜN GEÇİRDİLER

Ziyarette konuşan öğrencilerin sınıf öğretmeni Sevinç Dumlupınar, “Öğrencilerimle İZMEK’e yaptığımız ziyaretin amacı meslekleri tanımak, yetişkin eğitimi hakkında bilgi almak ve ilgi duydukları alana yönelik branşları imkân dâhilinde deneyimlemelerini sağlamaktı. Kurs yöneticileri bizi kabul ederek çocukların farklı bir gün geçirmesine olanak sağladılar. Öğrencilerim bazı branşlara çok ilgi gösterdi, deneyimlemek istediler” dedi.

BAŞKAN DOĞAN’A TEŞEKKÜR

Konuşmalarına devam eden Dumlupınar, “Kurs öğretmen ve öğrencileri de bizleri büyük bir tebessümle karşılayarak sınıfa dağılan çocuklarımla ilgilendiler. Branşlarına yönelik bilgi verdiler. Filografi sınıfında ise tüm öğrencilerim öğretmen kontrolünde filografi yapmayı denedi ve hepsinin elinin değdiği bir vav harfi meydana getirdiler. Bizim için oldukça faydalı bir gezi oldu. Buradan güzel anılarla ayrılıyoruz. Başta İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’a, ve İZMEK yetkililerine bizi kabul ettikleri ve bize zaman ayırdıkları için çok teşekkür ederiz” ifadelerinde bulundu.

09 Mar 2019 - 15:30 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.