Özel İlgi'den 30 ve 40. yılını dolduran doktorlara plaket

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Özel İlgi Çocuk tıp Merkezi’nde meslekte 30. ve 40. yılını dolduran doktorlara düzenlenen törenle plaketleri verildi

Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi'nde 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen kutlamada kurumda çalışan ve meslekte 30. ve 40. yılını dolduran doktorlara plaket verildi.

Kutlamada bir konuşma yapan Hastane Müdürü Tuncay Alan, “Başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızı üstün özverileri için teşekkür ediyorum. Kurumuzda hizmete devam eden değerli doktorlarımız meslekte 30 ve 40’ıncı yılı doldurmuş olmalarından, deneyim ve tecrübelerini bizimle paylaşıyor olmalarından dolayı onur duyuyoruz. Kendilerine ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

CANINIZ CANDIR DEDİK

Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi Halkla ilişkiler Müdürü Esra Altaş ise konuşmasında kurumda bir aile gibi olduklarını belirterek, “Bu hastanede çalışıyoruz ve hizmet ettiğimiz varlık insan, insan beden ve ruhtan oluşan bir varlık bizlerde onların en değerli varlıkları çocukları onların bedenine dokunuyoruz bu yüzden ayrıcalıklıyız, canınız canımızdır dedik ve yolumuza devam ediyoruz. Hemşiremiz, laborantımız, sekreterimiz, teknisyenimiz, temizlik personelimiz hepimiz bu ayrılmaz ekibin parçasıyız” şeklinde ifade etti.

PASTA KESEREK KUTLADILAR

Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi, meslekte uzun yıllardır görev yapan doktorlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı pasta keserek kutladı ve meslekte 30. ve 40. yılını dolduran doktorlara plaket verildi. Meslekte 40. yılını dolduran Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. Dr. İsmet Akçay, Meslekte 30. yılını dolduran Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. Dr. Yusuf Çalışkol ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. Dr. Özlem Kantaş’a plaketleri Hastane Müdürü Tuncay Alan tarafından takdim edildi.

15 Mar 2019 - 14:53 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.