Karaosmanoğlu'ndan KTO'ya veda ziyareti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu veda ziyaretleri kapsamında Körfez Ticaret Odası’na ziyaret gerçekleştirdi, “KTO’yla güçlü ilişkiler kurduk” dedi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu veda ziyaretleri kapsamında Körfez Ticaret Odası’na ziyaret gerçekleştirdi. Körfez Ticaret Odası yönetim, meclis ve kadın ve genç girişimciler icra kurullarının katılımı ile samimi bir havada geçen ziyarette Karaosmanoğlu görevde kaldığı süre içinde Kocaeli için yaptığı hizmetleri ve bu hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karaosmanoğlu, Körfez Ticaret Odası ile görevde kaldığı süreç için güçlü ilişkiler kurduğunu ve il için olan önemine sık sık vurgu yaptı.

KARAOSMANOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, Karaosmanoğlu’na ilimize verdiği emekler için teşekkür ederken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin odamızın en önemli dış paydaşı olduğu ve her zaman gördükleri ilgiden memnuniyetini dile getirirdi. Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri günün anısına Karaosmanoğlu’na isminin yazılı olduğu hediye takdim ederken Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu ise vazo hediye etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

26 Mar 2019 - 11:59 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.