Parmakla gösterilen bir belediye olduk

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu personele veda etti. Karaosmanoğlu, “15 yılda parmak ile gösterilen bir belediye olduk” dedi

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 15 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevi, 31 Mart Pazar günü yapılacak seçimler ile sona eriyor. Başkan Karaosmanoğlu, Uluslararası Fuar merkezinde düzenlenen program ile belediye personeline veda etti. Programa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Genel Sekreter Yardımcıları, AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın, AK Parti İzmit Belediye Başkan adayı Sibel Gönül, daire Başkanları, Belediye iştirakleri genel müdürleri ve belediye personeli katıldı.

KARAOSMANOĞLU’NA SÜPRİZ

Programın başında Kocaeli Büyükşehir Belediye Bandosu mini bir konser verdi. Bando Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na sürpriz yaparak Başkan Karaosmanoğlu’nun en sevdiği “Dertleri zevk edindim, bende neşe ne arar” adlı şarkıyı seslendirdi. Başkan Karaosmanoğlu da zaman zaman şarkıya eşlik etti. Başkan Karaosmanoğlu vatandaşların dertlerini dert edindik. Bu şekilde kentimize birçok hizmet kazandırdık” ifadelerini kullandı.

SEVDAMIZ BİTMEYECEK

Programda kısa bir konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu; “Ayrılıklar sevdaya dahil. Biz memlekete ömrünü adamış insanlarız. Kocaeli’ye sevdalıyız. Bu can, bu tende olduğu müddetçe, Kocaeli sevdamız hiç bitmeyecek. Her şeyin bir başlangıcı ve sonu vardır. Her gelen gider. Amaç gök kubbede hoş bir sada bırakmak. Hizmet ettiğiniz halkın duasını almak, en büyük kazancımız. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına 15 yıl önce bu göreve başladık. Dolu dolu bir 15 yıl geçirdik. Kentin en ücra noktalarına birlikte hizmet götürdük. Şuan Kocaeli’nin en büyük hizmet ailesiyiz. Hangi hizmeti, hangi projeyi hayata geçirdiysek altında sizin imzalarınız var. Ne yaptıysak birlikte başardık” şeklinde konuştu.

PARMAKLA GÖSTERİLEN BİR BELEDİYEYİZ

Başkan Karaosmanoğlu sözlerine şu şekilde devam etti “Kocaeli Sanayinin başkenti. Sanayi ile birlikte en çok göç alan il Kocaeli. Her yıl bu kentin nüfusu 50 bin kişi artıyor. Yaz kış demeden 15 yıl bu kente birlikte hizmet ettik. Bugün Türkiye’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi parmak ile gösterilen bir belediyedir. Bunu birlikte başardık.”

26 Mar 2019 - 12:15 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.