Ülkücülerin ittifakı bellidir

Seçimlere sayılı günler kala MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur bir açıklama yaptı. Ahmet Uğur, "Cumhur İttifakı içerisinde yerimizi aldık ve 31 Mart’ a hazırız" dedi.

MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur, "Dr. Devlet Bahçeli ve Recep Tayyip Erdoğan’ın aldıkları karar doğrultusunda, Cumhur İttifakı süreci içerisinde bulunuyoruz" diyerek süreci anlattı. Uğur yaptığı açıklamada, "Milliyetçi Hareket Partisi ve Adalet ve Kalkınma Partisi olarak, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için, Tahir Büyükakın’ı ve Kandıra Belediye Başkanlığı için Adnan Turan’ı destekliyoruz. Mahalle mahalle, kapı kapı dolaşarak, hem Cumhur İttifakı’nın önemini anlatıp, hem de belediye belediye başkan adaylarımız için halkımızdan destek istiyoruz. Bu seçimin, yerel seçim olduğunu ama yerelden çok öte önem taşıdığından ve devletimizin beka meselesinden bahsediyoruz.” İfadelerini kullandı.

LİDERİMİZİN TALİMATI

Başkan Uğur, “Milliyetçi Hareket Partisi Kandıra İlçe Başkanlığı olarak, 31 Mart yerel seçimleri için, tam tempo, durmaksızın çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Zaman azaldı, günler, saatler kaldı ve biz teşkilât olarak, bu son günleri verimli geçirmek adına, hem köylerde, hem ilçe merkezinde, yönetimimiz, kadın kollarımız, meclis üyesi adaylarımız, mahalle başkanlarımız ve sandık görevlilerimizle programlar yapıyoruz. Milliyetçi Ülkücü iradenin Kandıra belediye başkan adayı Adnan Turan’dır. Her ülkücü doktrin lider teşkilat doğrultusunda liderinin işaret ettiği Cumhur ittifakının adayına oy verecektir.” dedi.

26 Mar 2019 - 12:45 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.