Ünlü'den Hürriyet'e HDP eleştirisi

MHP İl başkanı Aydın Ünlü, haftalık açıklamasında CHP’ye yüklendi, “Hürriyet neyin karşılığında HDP’ye boyun eğdi?” dedi

MHP İl başkanı Aydın Ünlü, haftalık açıklamasında sert konuştu. Ünlü şu ifadeleri kullandı: “31 Mart seçimlerine bir süre kaldı. Milli irade sandıkta tecelli edecektir. Türkiye’nin ufuk çizgisi netleşecek, milli ümitler yükseldikçe yükselecektir. Tarihin şaşmaz hakikati bir kez daha cumhurun şahlanışını gösterecektir. Özellikle Milliyetçi Hareket Partisi’nin bütün teşkilat mensuplarından, bütün dava arkadaşlarımdan, milletimin her güzel ve muhterem insanından ricam kalan süre içinde çalışmalara hız vermeleri, milli beka ve parlak gelecek için daha fazla insiyatif üstlenmeleridir. Gece gündüz cumhur için çırpınmalıyız, Türkiye’nin tarihsel hakları, milletimizin tertemiz umutları, şehirlerimizin bereket ve birliği için gereğini yapmalıyız.

HDP SEÇECEKMİŞ

HDP’nin eş başkanı açık açık itiraf etmiş CHP’nin Ankara ile İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adaylarının HDP oylarıyla seçileceğini ve HDP’nin yok sayılamayacağını söylemiştin. ‘Seçilirseniz bu bizim sayemizde olacak ve karşılığını da alacağız’ demiştir. ‘24 haziran seçimlerinden sonra 2 ay boyunca çalışmasında yoğunlaştık” demiştir. Zillet İttifakının adayı Fatma Hürriyet Kaplan’a soruyorum. Neyin karşılığında HDP’ye boyun eğdiniz? Hangi pazarlıkların sonucunda PKK YPG’ye kucak açtınız? HDP İstediğini alamadığı takdirde planı nedir? Varmak istediği yer neresidir? Sokakları mı karıştıracaklar, belediyelerin önüne hendek mi kazacaklar?

İPLİĞİ PAZARA ÇIKTI

Nasıl bir strateji uygulanıyor? CHP’nin listelerinde bölücü başına özgürlük İsteyen namertler aday gösterilmiştir. PKK CHP’nin listelerinde belediyelere sızdırılmak istenmektedir. Bunların İpliği pazara çıkmıştır. İYİ Parti’ye giden bize küsen arkadaşlarıma sesleniyorum. Bu oyunları görün. Yanlışın farkına varın. Bu kirli pazarlığı görün bu hainliğe alet olmayın. Patatesi, domatesi, soğanı diline doladığın kadar ezanı, vatanı, bayrağı ne zaman sahipleneceksiniz. Cumhur İttifakı aziz milletimizin huzur ve güvenliği için teyakkuzdadır. Milliyetçi Hareket Partisi bütün imkanlarıyla, bütün samimiyet ve safiyetiyle alandadır, çalışmalarını sürdürmektedir.”

26 Mar 2019 - 14:39 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.