Bayburt kontenjanı 135 kişi

Bayburt İÖİ ile Kocaelispor arasında haftaya oynanacak karşılaşma öncesisnde Kocaelispor taraftarı için 135 kişilik yer ayrıldığı öğrenildi Kocaelis...

Bayburt İÖİ ile Kocaelispor arasında haftaya oynanacak karşılaşma öncesisnde Kocaelispor taraftarı için 135 kişilik yer ayrıldığı öğrenildi

Kocaelispor taraftarına 3 Nisan’daki Bayburt deplasmanı için 135 kişilik yer ayrıldı. Kontenjanın yüzde 10’a çıkarılması için yapılan başvurular ise kabul edilmedi. Yeşil siyahlılar 1000 kilometrelik deplasman için 2 Nisan Salı öğlen saatlerinde ilimizden hareket edecek. Öte yandan uçak ile de Trabzon ve Erzurum üzerinden Bayburt’a gidecek olan taraftarlar olacak.

26 Mar 2019 - 15:35 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.