Kaldırımlar ve Yollarda Bakım

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’nün talimatıyla ilçe genelinde çalışmalarını hızlandıran ekipler, kilit parke taşı sokaklar ile kaldırımlarda bakım ve onarım çalışmaları başlattı. Belirli noktalarda yapılan tamirat çalışmalarında yerinden oynayan kilit parke taşları zemin iyileştirmesi yapılarak yerlerine monte ediliyor. Kırılmış, parçalanmış kilit parke taşları ise yenileriyle değiştirilerek yenileniyor. Kilit parke taşı bakım çalışmaları ile birlikte deforme olan kaldırımların bakımları da yapılarak kaldırımlar daha düzgün ve düzenli bir hale getiriliyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Barbaros Mahallesi Sağlık Yolu Sokak’ta kaldırım tamiratı, Yeşilyurt Mahallesi Bayburtlular Sokak’ta ise parke yol tamiratı gerçekleştirdi.

19 Nis 2019 - 12:39 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.