Özlü Varsa Çözüm Var

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, mesaisine BAŞTİM Çözüm Masası'nda başladı, vatandaşın taleplerini bir bir karşıladı

Kocaeli'nin en genç belediye başkanı olarak göreve başlayan Başkan Yasin Özlü, mütevazı kişiliği, samimiyeti ve enerjisiyle Başiskelelilerin gönlünü fethediyor. Başkan Özlü, belediye hizmetlerinin yanı sıra Başiskeleli hemşehrilerinin düğün ve cenaze cemiyetlerine katılıyor, her mahallenin esnafını ziyaret ediyor, belediye personelleriyle buluşuyor. Toplumun her kesiminden kişileri makamında ağırlayarak tebrikleri de kabul eden Başkan Özlü, her zaman ve her yerde vatandaşların istek ve önerilerini de dinlemeye devam ediyor.

SORUNLARI DİNLEDİ

Başkan Yasin Özlü, Başiskele Belediyesi Hizmet Binası’nda bulunan BAŞTİM (Başiskele Toplumsal İletişim Merkezi) Çözüm Masası'nda belediyeye gelen vatandaşları ağırladı. Başiskeleli hemşehrilerinin istek, öneri ve sorunlarını birinci ağızdan dinleyen Belediye Başkanı Yasin Özlü, sorunları ivedilikle çözüme kavuşturdu. Başiskeleli vatandaşlar, Başkan Yasin Özlü’nün göreve geldiğinden beri halk ile iç içe olmasından ve kendileriyle bizzat ilgilenilmesinden çok memnun. Başkan Özlü’ye her zaman taleplerini, problemlerini anlatabildiklerini ifade eden vatandaşlar, Başkan Özlü’nün yeni görevinde çok başarılı olacağına inandıklarını söylediler.

21 Nis 2019 - 14:06 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.