Kocaelispor galibiyeti kaçırdı 0-0

Kocaelispor, kendi sahasında oynadığı maçta Adliyespor'la golsüz berabere kaldı ve üç puanı kaçırdı TUTUK OYNADIK Kocaelispor, kendi saha ve seyirci...

Kocaelispor, kendi sahasında oynadığı maçta Adliyespor'la golsüz berabere kaldı ve üç puanı kaçırdı

TUTUK OYNADIK

Kocaelispor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta Ankara Adliyespor ile golsüz berabere kaldı. Cezalı olan Sefa Narin ve Murat Başak'ın yerine Erkan Gültepe ve Kemal Can Aydemir oynadı.Temsilcimiz ilk yarıda tutuk bir futbol oynarken,gol pozisyonu üretemedi. Konuk ekip 15.dakikada Ali ile tehlike yarattı.İlk yarı 0-0 sona erdi.

ÇOK KAÇIRDIK

İkinci yarıda Erkan'ın yerine oyuna giren Burak Süleyman takımı hareketlendiren isim oldu.Yeşil-siyahlı ekip son 25 dakikada etkili oldu.Gökdeniz,Hamza ve Sinan ile mutlak goller kaçırdı.79'da Kemal'in şutu yan direkden döndü.Son dakikalardaki baskı gol getirmeyince müsabaka 0-0 sona erdi.

21 Nis 2019 - 17:45 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.