Geleceğin Başkanlarının Çocuk Bayramı Sevinci

23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de çocuklarımızın kendilerine armağan edilen bu bayramı coşkuyla yaşayabilmesi için bir takım etkinlikler düzenleniyor.

Bu etkinliklerden biri de Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan'ın öncülüğünde Kandıra Belediyesinde gerçekleşti. Kandıra Akçakoca İlkokulu öğrencilerinden, aynı zamanda Okul Meclis Başkanı olan Behçet Eymen Öncü ve Alise Akşit adlı öğrenciler 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde Belediye Başkanlığı makamını sembolik olarak devraldılar.

Heyecan ve mutluluk içinde sırayla makam koltuğuna oturan öğrenciler kendilerine tanınan bu fırsatı istek ve taleplerini dile getirerek değerlendirdiler. Kendilerine bu tecrübeyi yaşatan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan'a teşekkürlerini sundular.

Geleceğin yetişkinleri olacak çocuklarımıza 23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla bu fırsatı sunan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ''Evlatlarımız bizim geleceğimiz, onlar için yaptığımız her şeyi aynı zamanda milletimizin istikbali için yaptığımızın bilincinde olmalıyız. Bizim bütün emek ve gayretimiz yarının büyükleri olacak bu çocuklarımızın daha güçlü bir Türkiye'de yaşamaları ve ülkemizi daha da ilerilere taşımaları içindir.'' şeklinde konuştu ve ''Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını gönülden kutluyor, ve çocuklarımızın her zaman bayram neşesi içinde olmalarını temenni ediyorum" dedi.

23 Nis 2019 - 10:01 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.