Terör Operasyonunda 5 Kişi Gözaltında

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından El Kaide ve DEAŞ silahlı terör örgütüne yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. 2 şahısın ise yakalanması amacıyla çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Abbas ÇAKAR - Edinilen bilgilere göre; Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından El Kaide ve DEAŞ silahlı terör örtünün Kocaeli ve İlçelerindeki faaliyetlerinin deşifre edilmesi amacıyla başlatılan çalışmalarda, örgütle iltisaklı faaliyetlerde bulunduklarına dair bilgiler elde edilen 7 Suriye uyruklu şahısın yakalanması amacıyla çalışma başlatıldı. Sabah saatlerinde Gebze, Darıca, Körfez ve Derince İlçelerinde eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda M.B, A.E.A, E.E.A, Z.E.A ve A.B isimli 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, hakkında yakalama kararı bulunan 2kişinin yakalanması amacıyla çalışmaların devam ettiği öğrenildi. Şahısların emniyette tamamlanan işlemleri sonrası önümüzdeki günlerde Kocaeli Adliyesine sevk edileceği öğrenildi.

23 Nis 2019 - 10:55 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.